Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.

hírek

Hogyan kell használni a Nickel Alloy 625-et
Kiadás ideje: 2021-05-07 15:49:41  Találat: 0

-A több magasnikkel króm ötvözetének egyike, mivelnagyonnagy szilárdságú, kiváló gyártási és kiemelkedő korróziós rezisztencia kombinációja. Különösen hasznos hőmérsékleti tartománya is van a kriogén 950 oC-ig.

 Nits erõs a molibdén és aniobium hatásaiból származiknikkel króm szerkezetére. Ez az elemek kombinációja szintén felelős a szokatlan súlyossági korrozív környezetének széles skálájának megfelelő ellenállásáért. Ezek a tulajdonságok kitűnő választékot választottak a tenger-ather alkalmazásokhoz, például a vezetékkötél-kikötési kábelekhez és a haditengerészeti hajókhoz. A termikus fáradtság szilárdsága, oxidációs rezisztenciája és kiváló hegesztési képessége ezt az ötvözetet számos aerospace alkalmazások számára érdekelte. A magas korrózióállóság és a gyárthatóság is kedvelte a kémiai iparágot anövényi és tárolóberendezések számára. , és az is ellenállni az ilyen korróziós problémákat a sósav és a salétromsav.

\\ egyeztetése végett a magasnikkel (akár 60%) és króm tartalma 625nehéz gép, és mint minden a magasnikkeltartalmú króm ötvözetek Anyersanyagnagyon drága.


\\n \\n \\n \\n \\n

Előző: Hogyan kell használni az ötvöz...

Következő: Az Alloy C276 használata