Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.

hírek

Az Alloy C276 használata
Kiadás ideje: 2021-05-07 15:47:30  Találat: 0

A anyagot is értékesítik másneveken beleértve Inconel C276.

Alloy C276 is jól ismert a kiváló korrózióállóság széles körű rendkívül agresszív média ésnagyon büntető környezetben. Ez valóban szuperlandi a magasnikkel-nkromium-nmolibdén anyagok között, és a vegyipar számára előterjesztő ötvözetnek számít.--

savak. Kivételes ellenállása van a kénsavval és a sósavval, valamint a foszforsavval szembeni kiváló ellenállás. A szabályozott mennyiség a volfrám és anagyon magas molibdéntartalom: (akár 17%) C276 kiválóan ellenáll a feszültségkorróziós törés, és a pontkorrózió. Alloy C276 is szinte páratlan a ellenáll a tengervíz különösen mellett hajszálrepedéses feltételekkel, amely indukálja a támadás más, általánosan használt anyagok, mint a 316-os rozsdamentes acél, 6Mo rozsdamentes és Monel. Alloy C276 is kedvelt az olaj és gáziparban mert képes kezelni „savanyú” (természetes) gáz, kombinálva a korrózióállóság a tengervíz. Ilyen környezetben váltnagyonnépszerű a gyártója a szelepek és a szivattyúk.

 \\ egyeztetése végett, az ötvözetek magas króm és anikkel tartalommal, valamint a hozzáadásával a volfrám és a kobalt. A C276nagyonnehéz gép, és anyersanyag drága. Hastelloy teszi meglepően jó csavarzatok és valvesde fognak kerülni legalább 9,0-szer az ár egyenértékű db 316 rozsdamentes acél.

 


\\n

Előző: Hogyan kell használni a Nickel A...

Következő: Anikkelötvözetek alkalmazása c...